Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Acer notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #28223 üzenetére
Nem tudom, én csak kipróbáltam ezt a módot.
Nem használom, mivel nincs rá szükségem, nekem elég volt midig a +20% power, hogy jól viselkedjen a karim.
(#28225) Erdei88: Netes tesztekben 0% poweren mérték, illetve gyári feszen. Így tényleg csak max 5-7%-al gyorsabb, illetve meleg és sokat fogyaszt a sima 70-hez képest, tehát ezek alapján tényleg nem túl vonzó alternatíva.
Tipikusan az a kártya ez a Tahiti-LE, amivel kell kicsit molyolni, hogy kihozd belőle a maximumot. (Ez egy alulfeszelés +20% poweres Afterburner profil létrehozását jelenti kb.)
Ezzel szemben a netes tesztekben a sima 7870-et nem hátráltatta a 0% board limit, mert nem BOOST-os. Illetve nincs is annyira magas gyári fesze, kisebb a GPU is, így ott sokkal jobb fogyasztást mértek. Ennek ellenére nem kell sokat bütykölni a Tahiti-LE-vel, ha 7870 sebességet alacsonyabb fogyasztással szeretnéd.(Lásd a logout tesztemben a mérési eredményeket [link].
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest