Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Looserke #28015 üzenetére
Ahogy a Logout cikkemben is írtam, a fos PowerTune nem veszi figyelembe a valós, beállított feszt, a gyári fesz alapján kalkulál.
Pontosan ugyanakkor foja visszavenni az órajelet 1,256V-on, mint feleannyit fogyasztva 1,04V-on.
Mondjuk ami fura, hogy nekem is volt ám Sapphire 7870 XT-m, és játékok alatt olyan szépen tartotta az órajeleket +20% poweren, hogy öröm volt nézni...Amúgy itt egy tesztmódszer, hogy tudod megnézni, nálad kevesebbet enged-e a powertune! Ezt megcsinálod, +20% poweren, alulfeszelve, figyelve közben GPU-Z-ből a VRM hőfokokra, nehogy baj legyen!
[link]Ez az én karimon folyamatosan visszavette az órajelet, tehát már azon is ez gyakoralilag power-teszt volt.
Ha a tiéden kisebb a limit, akkor annyival kevesebb FPS-t fog adni, és ebből látszani fog, mi a pálya.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Sapphire fórumon is erre panaszkodik a srác, hogy felhúzta a kártyáját egy kicst és ugráll a kárty MHz e. Valami olyasmit válaszoltak neki, hogy a boost kavar be, mert hiába húzza fel a kártyát x Mhz ekre a boost ugye 100% os használtság mellett bekapcsol és belövi a boost órajeleket ami alacsonyabb mint amit ő beállított. Magyarul a boost felülírja a beállított értékeket. Szal ha beállítod a kártyát pl 1200/1400 ra akkor 100% nál bekapcsol ugye a boost és belövi a boost órajelet ami 925/1500. [link]
Amúgy a Powercolornak is van tuningprogramja próbáldd meg azzal Power Tuner
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
a power limit csak egy modszer a boost megkerulesere, nem a teljesitmenyt lovi tul a kartya. A force constant voltage ki van pipalva?
( #28014 ) Anaren91 : csak arra akartam ezzel utalni, hogy minden tort szoftver instabilitasi problemakat rejthet magaban a crackbol kifolyolag. Nem gondolnam, hogy eger kihuzastol osszedol egy oprendszer.
lasd meg tort Aida es tarsai: "há mėr irja nekem a cėpėúmra, hogy 13 fok?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest