Hirdetés
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- 300 Hz fölé merészkedik a Philips olcsónak ígérkező monitora
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Három év után elvette az XPU Managert a Flex és a Max gyorsítóktól az Intel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21089 üzenetére
Nem voltam én olyan gazdag hogy tobbszázezer ft os gépeim legyenek
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.
Tegnap pont voltam bent beszélgetni, és ott volt egy nagy doboz, benne tápok. A cégtől jött, a bent található gépekből kiszedett elromlott tápok voltak benne. Kíváncsiságból áttúrtam, és az eredmény az volt, hogy a codegenekből volt pár 2-3 éves, ugyanennyi 5-6 éves, egy 2 éves cooler master, és kb 3-4 vegyes gyártási évszámú chieftec (többnyire 2 éves). És ők is azt mondják több tucat "próba" alapján, hogy semmi gond nincs a codegennel. Nem egy FSP, de azért nem annyira a legalja mindennek, hogy le "kodegányoljuk"
Félreértés ne essék, nem ajánlgatom, mindenki vesz amilyet akar-amire futja. De sokan úgy leszólják, hogy semmi tapasztalatuk nincs vele.
Bocsi az offért, tudom, nem ide való, de pörög annyira a fórum, hogy tán ne kövezzenek meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest