- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21089 üzenetére
Nem voltam én olyan gazdag hogy tobbszázezer ft os gépeim legyenek
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.
Tegnap pont voltam bent beszélgetni, és ott volt egy nagy doboz, benne tápok. A cégtől jött, a bent található gépekből kiszedett elromlott tápok voltak benne. Kíváncsiságból áttúrtam, és az eredmény az volt, hogy a codegenekből volt pár 2-3 éves, ugyanennyi 5-6 éves, egy 2 éves cooler master, és kb 3-4 vegyes gyártási évszámú chieftec (többnyire 2 éves). És ők is azt mondják több tucat "próba" alapján, hogy semmi gond nincs a codegennel. Nem egy FSP, de azért nem annyira a legalja mindennek, hogy le "kodegányoljuk"
Félreértés ne essék, nem ajánlgatom, mindenki vesz amilyet akar-amire futja. De sokan úgy leszólják, hogy semmi tapasztalatuk nincs vele.
Bocsi az offért, tudom, nem ide való, de pörög annyira a fórum, hogy tán ne kövezzenek meg
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest