- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi
üzenetére
Szerintem tisztában vagyok a realitásokkal: A 6870-emnél pl. Crysis2-ben a shadert és a post processinget vettem extreme-re ultra helyett, illetve talán 2-4XAA beállítást használok és így nagyjából 30 pfs felett, vagy a körül tartható a játék.
Metro 2033-ban is asszem az AA terén kellett kompromisszumot kötni, más csutkán ment. Itt mondjuk nem is volt meg a 30 fps így se, de csak riktán szaggatott be.
Witcher2-ben a nemtudommárhogyhíjják extra mintavételt nem kapcsolom be, mert akkor 20 fps körülre esik. Nélküle 30+
Mindez persze a húzott értékekkel.
BF3 és társait nem játszom.
Ez nem túl sok kompromisszum úgy érzem, de ennyi kellett a játszható sebességhez.
Ha a 7850 ezt nem lövi át, akkor nem érdemes cserélni; a 7870 pedig jóval drágább és azt nem fizetem ki
Petyyyy A procim mindenre elég valószínűleg még évekig. A játékok VGA- igényelnek, nem CPU-t. Főleg nem az egyik legerősebb Yorkot, meghúzva
...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- Shure Podcast mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...