Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Gondolkodtam én ezen, de ha játszom akkor FullHD felbontásban és maximum grafikával (vizuális típus vagyok). Már ha lehet, mert optimalizálatlanságok miatt nem mindig. Pölö Batman AC DX11 + Extreme grafika + High PhysX nem megy még egy GTX680-on sem röccenéstelenűl, de a Crysis 2 DX11 + Texture pack + Extremegrafikán gyönyörűen néz ki, és az kifogástalanul fut.
Egyébként IDLE állapotban nincs akkora különbség mint LOAD, és mivel alapon megy ez nyújtja a jobb teljesítményt ez nem kérdés (és plusz van PhysX ami jól jön a két kedvenc BAatman AA és AC játékaimnál, valamint a Mafia 2 esetében szintén).
Elsőre egy HD7870 kártyát néztem ki, akár egy refhűtőset is (Sapphire HD7970 3GB refkártyát teszteltem, és elfogadható a hűtésük) mondom egy valóban jó kártyáért lemondok a PhysX-ről, de hát ilyen áron kinek kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest