- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
Árban a 7950-hez van közel a 660ti, teljesítményben/tuningolhatóságban alatta. [link]
A rosszabb hír viszont hogy a 660 ti-ben csak 1.5GB VRaM van(ami elég gyors, a maradék vér lassú). Hardveres gyorsításra erősebb egy 7750-es kari, tehát munkára sem lehet fogni. Ez a megnéznél egy 384-bites keplert, ez pedig ábrándozás. Addigra kijön már a 8000-es sorozat is az AMD-ből.
+ Amióta kint vannak a 7870-es Le karik(Tahiti LE), azóta a 660ti azokkal van erőben egy vonalban, de árban 30%-al is drágább lehet a 660ti. Szerintem kapáltak neki.
-
miresz
veterán
Hát ebben eltér a véleményünk.
Én nem látom akkora ásznak a Keplert az Nvidia kezében,mit azt egyesek gondolják.Szerintem a 7xxx szériás AMD kártyák nagyobb sikert arattak,mint a 6xx szériás Nvidiák. A csapból is az folyt,hogy a Kepler majd megszorongatja a Radeonokat. Aztán vahogy elmaradt a nagy elpáholás. Szerintem szűkül az Nvidia piaca,bár ez nem tesz jót a verseny piacnak.
-
szasanyi
félisten
És ez az említett okokból szvsz nem is fog változni. Az NV befolyása jelentős, és a játékfejlesztőknek sem érdekük az, hogy programokat úgy készítsék el amivel a Kepler kártyák kínlódnának.
asdxv: én ez lényegtelennek tartom, mert egyrészt nem tuningolok, másrészt tuning eredményt nem alapórajeles eredményhez hasonlítani, akkor ugyanolyan mértékben a másik kártyát is túl kell hajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest