- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Akciókamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
miresz #15498 üzenetére
ez ugyanolyan elfogult a másik irányban, mint azt írni, hogy a GTX 660 Ti a boostos 7950-nel van egy szinten. technikailag valóban a 7870 ellenfele a legagyásított GK104, viszont egyes játékokban azzal küzd, másokban meg a 7950-nel. ha reális akarsz lenni, akkor bizony a kettő között van, és ennek nem az nvidia gonoszsága az oka, hanem az, hogy a kepler a jelenleg elérhető játékmixben jobban kihasználja a tranzisztorait, mint a gcn.
a nagy architektúrás lemaradás meg egy ígéretes nyári start után megmaradt mítosznak. a dirt showdownon az pipa, abban tényleg sokkal jobb a tahiti / pitcairn duo (és személyes véleményem szerint a legérdekesebb engine dolgozik alatta, ami az elmúlt években megjelent), viszont a többi gcn-friendly-nek beharangozott game-nél igencsak megnéznék egy 384-bites keplert - lenne nagy csodálkozás, azt hiszem.
-
szasanyi
félisten
válasz
miresz #15498 üzenetére
Mint mondtam: ez semmit sem jelent (pontosabban ezzel szemben a GCN nem előny) ha ez markánsan nem mutatkozik meg játékok alatt, márpedig én nem látom! GTX670 esetében biztosan nem, de l láttam több olyan tesztet, ahol a GTX660-Ti ugyanazt hozta mint egy HD7950 - sem a jóval nagyobb sávszél, sem a GCN, sem a 3GB VRAM nem jelentett előnyt sebességben. Nyilván nem sok ilyen játék van de már az is szégyen, hogy van egy is!
Sztem egyszerűen olyan nagy az NV lobbi, hogy nem fogja engedni érvényesülni - a saját kárára nyilván nem, márpedig az esetben ugye elkerülhetetlen lenne - és elterjedni a GCN-t és annak előnyeit.
Ti. akkor nem adnák el pölö a GTX670-eket ~100k és a 660-Ti kártyákat ~80k áron az tuti. És én sem örülök ennek, ne hidd! Azt hittem ilyen téren (is) javulni fog a helyzet és vettem is egy HD7950-et.
De nekem úgy tűnik, továbbra is ott tartunk nagyjából, mint a konzoloknál: meg kell nézni milyen játékot akarsz, mert a többség csak az egyiken fog jól futni... vagy azon sem, különböző anomáliák miatt, miközben a konzolnál legalább az exclusive címekkel tutira nincs gond!
Van itthon egy PS3 és éppen ezekmiatt azon morfondírozok, vegyek-e egyáltalán dVGA-t. Mert igazából nem érik az árukat és ezek az anomáliák nem, hogy csökkennének hanem még nőhetnek.Gabás: talán mert minden fontos technológiai paraméterében felülmúlja?
Éppen most mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest