- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
troland26 #19206 üzenetére
Sikerült megoldanom az MSi balf@szságát Most már úgy működik a venti szabályozás ahogy kell (idle:30.% játék alatt 45-50.%)
FurMark után 1.percel üresjárat
Nem volt egyszerű művelet egy MSi 5830.as BIOS-t kellett átírnom mert a 5850.es BIOS-okkal vagy nemvolt jó a venti szabályozás vagy pedig hulla lett tőle a kártya!
Szenvedtem vele 3.napig még a SSiD meg hasonlókat sikerült úgy átírnom hogy az jó is legyen, mert vagy a win nem ismerte fel a kártyát vagy az ati driver vagy a PowerPlay nem működött vagy pedig 5830.as kártyának ismerte fel a rendszer! De most már minden jó és szépen megy!
Ha valakinek van itt MSi HD5850 TWIN FROZR II kártyája és a korábban említett hibajelenséget produkálja akkor oda tudom neki adni ezt a jó BIOS-t amit szerkesztettem!
-
Gerisz
addikt
válasz
troland26 #19157 üzenetére
Mindenen lecserélem a hűtést. Ezen már azért is mert szerintem sem a ramon, sem a VRM-en nincs borda. Tuti hangos vagy meleg, de olcsó volt
. Majd megy Öcsém gépébe ha meguntam a CF-et és neki még a procihűtő is passzív (azt is én építgetem) csend legyen nekem én azt szeretem.
Még nem tudom mire, azért kérdezem, hogy milyen a nyákon a VRM, hogy tudom majd lehűteni. Tervben van magamnak egy Shaman beszerzése akkor az megkapná a T-rad-ot. Mondjuk már holnap meglesz a válasz. Ha megérkezik rögtön szétkapom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest