- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs vízhűtésem, főleg ilyen hatékony. Gyári hűtőm van rajt az 5870-emen, és azért AUTO szabályzáson terhelve 75 fok körül van 850/1200 1,1V-al. Elég sok nem mondom. Kicsit én is tesztelgettem mostanában.
Ugye 1,16V az alapfesz. 1,10V-al viszi simán a 900-at a gpu auto vintiszabályzáson.
Az 1000/1350-hez kell már 1,27V, és így hamar felmelegszik 80fok fölé.
Ha hideg van a szobában, akkor 1070/1365-ön is lemegy a 3dmark vantage, de itt is nagyon meleg már a helyzet. Ha nekem is ilyen fasza vízhűtésem lenne mint neked, és nem menne 40fok fölé terhelten, akkor valószínűsítem, hogy menne nekem is 1100-on stabilan mondjuk 1,3V környékén.
De mondjuk tény, hogy a BFBC2-t is alapon toltam végig, maxon 12xAA/16xAF mellett, és átlag 60fps volt, szóval nem kell ide még ekkora tuning. Éppen ezért ezt tesztelem most ki, hogy alapórajeleket, mekkora fesszel bír, valószínűsítem, hogy 1,1V sem kell neki(5870).
-
LEON-T
aktív tag
Igen, mondjuk szereti a viz jotekony hatasat
Nekem sem volt gond jatekokba kisebb feszen, csak epp OCCT ben meg hibazot 15 perc utan
Igyhat a bekesseg kedveert kihoztam stabilra occt be
Meg aztan nincs vizhutesem.
RBe be van gpu register a clock settingnel.. Nezd meg ezt. Asszem kep is van, bar nem jon be nalam vmi miatt
Modjuk lehet ez pont 5870 hez van irva. Ha jol emlexem ugy van h a 0x17 a 5850 hez van mint 3d fesz a 0x15 pedig a 5870 hez. de ez nem tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő