- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<- #4171 üzenetére
Mondod te mikor abszolút vga limitbe vagy.
Ezzel mit is akarsz mondani?
Ezt se mondanám mert pl sima 4850el a bionic commando megy simán full HD felbontásba 4x aa-val és nem venni észre jelentős fps csokkentést ez csak egy példa volt.
Ki mondta, h nem megy fullHD-ben AA-val az a játék egy 4850-en? Én nem erről beszélek itt...
Vantage... Már megint általánosságban beszélsz (milyen felbontás? AA van vagy nincs?)... Vantage-nél max CF meg SLI nem vgalimites, az alatt a procifreki emelésével a gpu score nem fog emelkedni. És itt 1280/noAA-ról beszélek! De tolj csak rá 1920/4AA-t, megnézném, ott mit számít a proci.
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<- #4171 üzenetére
Na ja, kár, hogy egy betűt nem értek belőle.
Illetve minden 32bit-es win-hez való, atiflash frankón megmondja, hogy nem jó a 64bit-es win7-hez.Lacika001: Oké, hogy utolsó oldalon húzgálom a csúszkát, de azt max egy bios file-ba tudom lementeni. Na de a bios fájlt hogy applikálom rá a vga-ra?
Anno talán 8800gts-el mintha mégis csináltam volna ilyet, de ott hulla jó volt, egy fájlt kiválasztottam, rámentem hogy flash, végigment egy csík, majd restart, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged