Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
DrJános
üzenetére
"nagy proci van a gépében és 1 gb ram"

Hatalmas gép lehet 1 egyész giga rammal
Szerintem a felsorolt játékok közül bármi megakasztja (márcsak a 1gb mem miatt főleg, hiába van neki erős procija, mondjuk mi neki az erős proci,E1200 mert dupla magos
, és a vga-ra is kíváncsi lennék!), de főleg az ARMA2 és a Crysis lesz az igazi, olyan diavetítés lesz, hogy gyerekkorában nem látott olyat és még élsimítás sem kell szerintem!Bírom az ilyen embereket amúgy, bemennek a HEHÓBA (tesco-ba,egyik tanárom monta így!) és ott jó drágán vesz egy integrált vga-val szerelt gépet és azthiszi jó is mert drága volt, valamilyen szinten sajnálom az ilyen embereket.
-
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, és a vga-ra is kíváncsi lennék!), de főleg az ARMA2 és a Crysis lesz az igazi, olyan diavetítés lesz, hogy gyerekkorában nem látott olyat és még élsimítás sem kell szerintem!