- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HW Junkie
tag
Hi
Én nagyon szívesen veszek 5870-et 2GB változatban csak legyen végre (a 6 display portos extrém csoda mint ha valami professional edition lenne félek limitált példányszámmal meg elmebeteg árral számolhatok, plussz kétségeim vannak a display port kimenet HDMI konvertálásának lehetőségével kapcsoaltban plussz kapni sem lehet).
A 2GB-al nagyobb látótávolság beállítható az Arma2-ben, GTA4-ben meg a hasonló rengeteg nagyfelbontású poligonnal dolgozó játéknál. Nekem az kell

Logikus hogy magas árral számolhatok de mivel jön az Nvidia DX11 megoldása is január körül feltételezem nem fogják az égig srófolni mert a cél az hogy az Nvidia-nak esélye sem legyen.
Persze ez mind csak spekuláció részemről de logikusan hangzik nem?
Az jó kérdés hogy az ARMA2 támogat-e crossfire-t.... a gép infóm már nem napra kész majd frissítem, 4870X2 már nincs meg eladtam amíg még volt valami ára, azóta egy núdli régi kártyával szenvedek várva hogy meg tudjam venni a váltást

Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- iOS alkalmazások
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS routerek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest