Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
Ricco_hun #3578 üzenetére
lol.
vöröshajú démonharcos.Elnézést kérek, hogy mertem szólni, hogy egy kurva nagy faszságot írt, aminek semmi valóságalapja. Tök mindegy milyen kártyája van, nem
Még egyszer elnézést, restellem amit tettemÉn meg csak azért is megveszem a második 5870-emet is, hogy neked jó drága maradjon
-
lsc
nagyúr
válasz
Igen, hsz vadászatban, flamelésben nagyon jó vagy . A másik topicban ha nem érted mit miért írtam szólj elmagyarázom . Nem olyan bonyolult egyébként, le is írtam, de ha nem megy a megértés mondom kérdezz . Azt nem értem ott mindenki a másikat védi, erre Te itt antit, ennyi nickje van valakinek vagy csak nagy a család ?
Azt csak halkan teszem hozzá hogy ha olvasnád a többi topicot akkor nem egy embernek nem javasoltam az 5770/50 párost ilyen áron, én is a csökkentésre várok, ennyi . Te viszont minden hírben az árakkal foglalkozol, ha venni akarsz vegyél, ne siránkozz, ha meg drága akkor várj . A "barátod"szerint még úgy sem éri meg a dx11, legalább neki higgy, viszont akkor nem értem miért érdekel az új kártyák ára . -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ne vedd támadásnak, de miért baj az ha valaki a Dx11 támogatás miatt vesz HD 5000 szériás GPU-t?
Annyi különböző ember van a világon, aki más-más indokkal veszi meg valamelyik HD 5000-et, legyen az az indok a DX11, a sebesség, az fogyasztási mutatók, ésatöbbi. Én például veszek egy HD 5850-et, és a DX11 miatt teszem, persze ez csak az egyik indok, a másik, hogy már rég cseréltem kártyát, és időszerű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest