Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
lol.
vöröshajú démonharcos.Elnézést kérek, hogy mertem szólni, hogy egy kurva nagy faszságot írt, aminek semmi valóságalapja. Tök mindegy milyen kártyája van, nem
Még egyszer elnézést, restellem amit tettemÉn meg csak azért is megveszem a második 5870-emet is, hogy neked jó drága maradjon

-
lsc
nagyúr
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Igen, hsz vadászatban, flamelésben nagyon jó vagy . A másik topicban ha nem érted mit miért írtam szólj elmagyarázom . Nem olyan bonyolult egyébként, le is írtam, de ha nem megy a megértés mondom kérdezz . Azt nem értem ott mindenki a másikat védi, erre Te itt antit, ennyi nickje van valakinek vagy csak nagy a család ?
Azt csak halkan teszem hozzá hogy ha olvasnád a többi topicot akkor nem egy embernek nem javasoltam az 5770/50 párost ilyen áron, én is a csökkentésre várok, ennyi . Te viszont minden hírben az árakkal foglalkozol, ha venni akarsz vegyél, ne siránkozz, ha meg drága akkor várj . A "barátod"szerint még úgy sem éri meg a dx11, legalább neki higgy, viszont akkor nem értem miért érdekel az új kártyák ára . -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ne vedd támadásnak, de miért baj az ha valaki a Dx11 támogatás miatt vesz HD 5000 szériás GPU-t?
Annyi különböző ember van a világon, aki más-más indokkal veszi meg valamelyik HD 5000-et, legyen az az indok a DX11, a sebesség, az fogyasztási mutatók, ésatöbbi. Én például veszek egy HD 5850-et, és a DX11 miatt teszem, persze ez csak az egyik indok, a másik, hogy már rég cseréltem kártyát, és időszerű volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- (-10e) Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest