Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz keIdor #3403 üzenetére

Ha nem tapasztaltál visszaesést HD3870-ről HD4870-re váltva, akkor nyilván nem azokat a friss drivereket, nem DX10-ben, és nem azokkal a programokkal használtad.

Azoknak, akik kételkednének a szavaimban, lefuttattam +1x a Heavent max összetettséggel, ám most 9.9-es driverrel, ha már az OGL tesztelése miatt viszatettem. Összehasonlításul a 2 eredmény:

i920 4.0 HD4870 815/1050 Catalyst 9.10 HQ: 3.4FPS, 85 pont
    i920 4.0 HD4870 815/1050 Catalyst 9.9 HQ: 4,2FPS, 107 pont

Azaz: az 5xxx sorozat megjelenésével 25%-ot esett a HD4xxx sorozat grafikus teljesítménye DX11-ben! (DX10.1, DX10, stb. vsz. ue. lenne.) Most ha nekem megint azzal jön valaki, hogy nem lesznek szarabbak az ATI driverek egy újabb széria VGA kiadásával, arra már tényleg nincs mit mondanom. :P

Abu85: Igen, az volt az a driver, amellyel megszüntették az 580X chipset CF támogatását. :C :((( Onnantól kezdve a CF-öm semmilyen kapcsolóval nem működött még azzal a többségében gyenge hatásfokkal sem (kivéve 3DMarkok és valamennyire még a CoJ, ha jól emléxem), amellyel addig. Itt a lényeg: "előfordulhatnak képminőségbeli problémák, mert még nem tesztelt beállításokról van szó" Magyarul félkész szart kapunk. :) :R

RI/OS: Köszi a tesztet +1x, természetesen módosítottam a cikkben az 58xx karik feltételezett használhatatlanságára vonatkozó részt! :R

Új hozzászólás Aktív témák