Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
djculture #31832 üzenetére
Vannak processzorigényes játékok, vannak VGA igényes játékok, vannak amik a RAM-ot zabálják nagyon(4 giga nem elég), de olyan is van ami a VRAM-ot zabálja(főleg az újak)
Szerintem nem lesz nekem sem gondom a 380-assal és a quad-dal, mint mondtam nem kimaxolni akarom az fps-t, belefér ha a proci visszafogja valamennyire, de fusson normálisan az egész
Talán a Xeon Quad topikban volt, hogy egy ember letesztelte a régi Q9550-nel és az új valami szuper i7 procijával, valami erős videókareszt, kb 30%-kal volt lassabb a quad-dal, de szinte mindig megvolt a 60 fps
meg is van! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Esik a hóóó!!
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest