Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Chosen #30938 üzenetére

Vannak nálad furcsaságok... :F Ha általános PNP-t ír, az nekem akkor volt, ha kikapcsolt monitorral indítottam a gépet, és így nem tudta felismerni, mi van rákötve. Olyankor nyilván nem megy a 72Hz mód se. :)

Ha viszont menetközben vált PNP vagy bármi genericre, akkor újraindításig marad a 72Hz mód, egyszer mikor variáltam a megjelenítőkkel (asszem összevontam őket) és utána nekem is valahogy elfelejtette hozzá a drivert. :D

Sajnos ilyen hülyén működik a windózban a monitorkezelés, ő akárhányszor "új monitort" észlel, egyből az EDID-el frissíti a telepített drivert, amit olyankor újra kell rakni. Szerencsére nálam erre azért nem sokszor volt szükség. :)

Viszont nálam menetközbeni kikapcsolástól még sose "tűnt el" a driver, pedig napi 1-3 alkalommal is kikapcsolom csak a monitort, míg a gép megy tovább....

A hibernálás nem megy nálam SSD miatt, alvó állapot nem 100% megbízható, így a gépet bekapcsolva hagyom nappalra, csak a monitort kapcsolgatom, mert utálom újra előszedni a dolgokat, amiket éppen csináltam. :)

Új hozzászólás Aktív témák