- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chosen #30938 üzenetére
Vannak nálad furcsaságok...
Ha általános PNP-t ír, az nekem akkor volt, ha kikapcsolt monitorral indítottam a gépet, és így nem tudta felismerni, mi van rákötve. Olyankor nyilván nem megy a 72Hz mód se.
Ha viszont menetközben vált PNP vagy bármi genericre, akkor újraindításig marad a 72Hz mód, egyszer mikor variáltam a megjelenítőkkel (asszem összevontam őket) és utána nekem is valahogy elfelejtette hozzá a drivert.
Sajnos ilyen hülyén működik a windózban a monitorkezelés, ő akárhányszor "új monitort" észlel, egyből az EDID-el frissíti a telepített drivert, amit olyankor újra kell rakni. Szerencsére nálam erre azért nem sokszor volt szükség.
Viszont nálam menetközbeni kikapcsolástól még sose "tűnt el" a driver, pedig napi 1-3 alkalommal is kikapcsolom csak a monitort, míg a gép megy tovább....
A hibernálás nem megy nálam SSD miatt, alvó állapot nem 100% megbízható, így a gépet bekapcsolva hagyom nappalra, csak a monitort kapcsolgatom, mert utálom újra előszedni a dolgokat, amiket éppen csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Warhammer 40.000
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest