- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Chosen
üzenetére
Vannak nálad furcsaságok...
Ha általános PNP-t ír, az nekem akkor volt, ha kikapcsolt monitorral indítottam a gépet, és így nem tudta felismerni, mi van rákötve. Olyankor nyilván nem megy a 72Hz mód se. 
Ha viszont menetközben vált PNP vagy bármi genericre, akkor újraindításig marad a 72Hz mód, egyszer mikor variáltam a megjelenítőkkel (asszem összevontam őket) és utána nekem is valahogy elfelejtette hozzá a drivert.

Sajnos ilyen hülyén működik a windózban a monitorkezelés, ő akárhányszor "új monitort" észlel, egyből az EDID-el frissíti a telepített drivert, amit olyankor újra kell rakni. Szerencsére nálam erre azért nem sokszor volt szükség.

Viszont nálam menetközbeni kikapcsolástól még sose "tűnt el" a driver, pedig napi 1-3 alkalommal is kikapcsolom csak a monitort, míg a gép megy tovább....
A hibernálás nem megy nálam SSD miatt, alvó állapot nem 100% megbízható, így a gépet bekapcsolva hagyom nappalra, csak a monitort kapcsolgatom, mert utálom újra előszedni a dolgokat, amiket éppen csináltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha általános PNP-t ír, az nekem akkor volt, ha kikapcsolt monitorral indítottam a gépet, és így nem tudta felismerni, mi van rákötve. Olyankor nyilván nem megy a 72Hz mód se.