Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dealer95

őstag

válasz echterion #29851 üzenetére

Ki mondta, hogy a driver 30%-ot dob?
    Én 10%-ról beszéltem, amit a belinket teszt is kimutat.

De ha gondoljátok, akkor mutassatok 5850/5870(akár tuning) teszteredményeket és akkor össze tudjuk hasonlítani.
    Pl. Maffia 2, Metro 2033, Lost Planet 2, Dirt 3, Hitman Absolution, Batman AC. Ezekbe van beépített benchmark. (A LP2 Bench külön is letölthető ~1GB)
    Lehetőleg 1080p, minden max-on, hogy a proci ne nagyon befolyásolja.

:R

• HSM

félisten

válasz echterion #29851 üzenetére

"Csak mert az AMD nem az ilyen drivereiről híres."
    Ez nem így van. Nekem eddig 3 generációnyi AMD VGA-m volt, először egy 3870, aztán 4800-ak, majd az 5850, mindegyik kártyát megjelenése utáni néhány (3-4) hónappal vettem, és igenis megfigyelhető volt, hogy még a vásárláskori driverek után is rengeteget javult a teljesítmény, a korai driverekhez képest általában megvolt egy évre rá a +30%. :K Más téma, hogy egy év után már eléggé beállt a teljesítmény, és utána már csak nevetségesen kicsi apróságok jöttek meg javítások, meg az érdemi gyorsulások után jött a híres csodadriver várás, meg a sok csalódott user, de ez érthető a dolog, ha már optimálisan működik a rendszer, akkor nehéz továbbfejleszteni. :D

Nekem egyébként semmi bajom nincs az AMD drivereivel. Mindig mindennel tudtam eddig játszani, amivel akartam, és minden működött az elvárható szinten, stabilan, amit használtam. Végülis szerintem ez a lényeg egy driverben. :)

Természetesen tényleg jó volna egy frissdriveres, alapos, objektív teszt.
    Itt találtam egyet, ez alapján nagyon messze vagyunk a bűvös +30%-tól... [link] :D :C
    Elég játékspecifikus amúgy, a legtöbb helyen nem gyorsult lényegesen, de pl. BF3-ban ott 30% az előny, az látszik, meg project cars 20%, de két játék nem csinál tendenciát szvsz. :U

Új hozzászólás Aktív témák