Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Nem próbáltam, használtan vettem és az előző tulaj írta, hogy 1.21.-en stabil a 900/1200-on
Alapfeszest nem próbáltam, nincs kedvem tesztelgetni. Nem hangos egyátalán 70 C fok felé pedig nem is ment. Nekem tetszik nagyon.
Kipróbáltam egy gtx470-et most 700-as gpun és bizony rengeteget fejlődtek a driverek az amd-nél. Kenterbe veri a húzott gtx470-et a húzott hd5850.
Furcsáltam, mert a régi tesztekben kb egálban voltak feltüntetve. Ezért utánanéztem a computerbase.de-n, ahol újra szokták tesztelgetni a régi vgakat az új driverekkel és érdekes dolgot vettem észre:
A gtx560ti 1%-al jobb volt kezdetekkor a hd5870-nél , most pedig a hd5870 9%-al jobb, mint a gtx560 ti. Ezeket az én tesztjeim is igazolták.Ez az arány az összes Nvidia vs AMD vgara igaz! Nagyon meglepődtem

+sokkal élesebb a képe az AMD-nek a gtx470-hez képest, aki tagadná, az menjen szemészhez. Mintha egy szürke fátyol lenne a képen az Nvidia esetében. Az elfogultság tőlem pedig távol áll.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM4
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi