Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silentfrog

veterán

válasz Monya78 #22956 üzenetére

Szerintem kevés lenne amit te gondoltál.Lehet,hogy ide 2D-be elég lenne a lassu 12 centisventi,de ha állandoan lassan forog ugy nem tudja lehűteni a kártyát,terhelés alatt
    Amit te irsz passziv hütés olyan volt a gigabyte 4850 kártyámon is ami elégséges volt azon,viszont az 5830 terhelve 60wattal is képes többet enni/lemértem/ igy nem lenne képes az a hűtés ellátni a feladatát.
    Szerintem nálad beállitási gondok vannak,mert én nem hallom a hangját előtte,pedig én mindig passziv hűtésű kártyákat vettem,de sajnos ebben a kategoriában nem elérhető passziv hütésű kártya./powercolor 6850 létezik,csak itthon nem kapható/
    Amikor az adattárolo 2 tb merevlemez van a gépemben/5400 as fordulatu/ annak jobban hallom a hangját ,mint a vga-nak

Ugy volt hogy állitolag rámegy a 5830 kártyára a Arctic Cooling S1 Rev.2 VGA hűtő és azt rakok rá,12 centis ventivel rákötegelve ahogy te irtad,de egyrész olyan halk a kártya,hogy nem éri meg venni,másrészt senki sem tudta igazán,hogy rámegy -e mert a kompatibiltási listán nem szerepel az 5830

Új hozzászólás Aktív témák