Hirdetés
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
Silenzio #22879 üzenetére
Szia!
Az F8-as BIOS-t tetted fel? Ha igen, próbáld meg az F7-essel, abban 4 profil van (nem 2), az "alsók" a 157/300MHz és a 400/900MHz. Én spec. az F8-ast használom ATT-vel, és semmi gond. Játékon kívül mindig 157/300MHz-en fut, egyszer sem volt anomália. A vége pedig 980/1220MHz, fölötte fagyez van.
Amúgy kicsit én is bánom ezt a kártyát, mert kraft ugyan van, de a fix venti fordulatszám miatt hangos mint az állat. A német gigabyte fórumon írták, hogy a garis kártyákat visszaküldve a márkaszervízen keresztül javították egyénileg a hibákat, és úgy már állítható a ventilátorok fordulata. Mo-n gondolom ez kivitelezhetetlen. -
HSM
félisten
válasz
Silenzio #22879 üzenetére
Overdrive-nál van egy kis lakat, ki kell nyitni először, utána lesz jó.
Nem tudom, afterben hogy érted, amit írtál, én ilyesmiket nem turkáltam, csak mentettem egy profilt alapórajelen (itt ment UVD, minden) meg csináltam egy "enableunofficial overclocking" vagy micsodával egy második profilt, amit felhúztam 850/1150-re. Mivel ezt a kapcsolót benyomtam, így se 2D, se semmilyen más mód nem működött ha húztam, ezen az órajelen futott éjjel nappal.
Ellenben így nem 775/???? volt a plafon.
Általában szűk 900Mhz szokott menni az 5850-eknek, mert nagyon alacsony a gyári alapfeszük, 1,08V. Nálam 1,14V-on már 940-en is stabil, tovább meg nem gyilkoltam, mert így is már melegedett, mint állat. Az 5870 ha jól emlékszem, 1,18V gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest