Hirdetés
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
válasz
Silenzio
üzenetére
Szia!
Az F8-as BIOS-t tetted fel? Ha igen, próbáld meg az F7-essel, abban 4 profil van (nem 2), az "alsók" a 157/300MHz és a 400/900MHz. Én spec. az F8-ast használom ATT-vel, és semmi gond. Játékon kívül mindig 157/300MHz-en fut, egyszer sem volt anomália. A vége pedig 980/1220MHz, fölötte fagy
ez van.
Amúgy kicsit én is bánom ezt a kártyát, mert kraft ugyan van, de a fix venti fordulatszám miatt hangos mint az állat. A német gigabyte fórumon írták, hogy a garis kártyákat visszaküldve a márkaszervízen keresztül javították egyénileg a hibákat, és úgy már állítható a ventilátorok fordulata. Mo-n gondolom ez kivitelezhetetlen. -
HSM
félisten
válasz
Silenzio
üzenetére
Overdrive-nál van egy kis lakat, ki kell nyitni először, utána lesz jó.

Nem tudom, afterben hogy érted, amit írtál, én ilyesmiket nem turkáltam, csak mentettem egy profilt alapórajelen (itt ment UVD, minden) meg csináltam egy "enableunofficial overclocking" vagy micsodával egy második profilt, amit felhúztam 850/1150-re. Mivel ezt a kapcsolót benyomtam, így se 2D, se semmilyen más mód nem működött ha húztam, ezen az órajelen futott éjjel nappal.
Ellenben így nem 775/???? volt a plafon. 
Általában szűk 900Mhz szokott menni az 5850-eknek, mert nagyon alacsony a gyári alapfeszük, 1,08V. Nálam 1,14V-on már 940-en is stabil, tovább meg nem gyilkoltam, mert így is már melegedett, mint állat. Az 5870 ha jól emlékszem, 1,18V gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Orvosi kérdések
- Poco F7 – bajnokesélyes
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez van.