Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
joshua7
üzenetére
Nem veszem én magamra, amúgy meg 30-35 fps felett úgy sem látja az ember szeme a külömbséget annyit meg csak ki lehet csikarni 1 ilyenből is (mondjuk mivel még garis a cpu így ha lenne pénzem még egy tűrhető cserét is csinálhatnék, csak az a gond, hogy most nincs semmim.
Ez a Proci egy P5B-hez lett véve (adatlapon ennek megfelelő fsb volt a max és nem mertem akkor nagyobb procit venni nehogy ne menjen, erre nem telt el 2 hónap és beállt az alaplap, ezt nevezzük sz@pásnak de ez már csak így történt egy olyan alaplapba ami támogatja a nagyobb fsb-t és a 4 magot nem 2 magosat vettem volna, de mindegy ez már így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest