Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
katt777 #1712 üzenetére
Korábban már láttam valahol, cikkben vagy tesztben olyan monitort, amit direkt ilyesmi célokhoz terveztek minimális pereme van ,tehát csak pár miliméter, igaz az is rácsot fog alkotni, de szerintem nem lehet annyira zavaró és szar az élmény, igazából ezt nem fogjuk megtudni.
Nem nagyon lesz rá lehetőségem/lehetőségünk. -
janos666
nagyúr
válasz
katt777 #1712 üzenetére
8nemesis8: Sok értelme nincs, amíg a monitorok peremei szétvagdalják a képet. Rács mögött játsszak? Milyen élmény az?
Ezt én úgy tudom elképzelni, hogy veszel középre egy fasza monitor (vagy ez ugye már van is), oldalra pedig melléteszel két olcsó TN panelest, mert úgysem fordítod oda a fejed soha, végig középre nézel, úgyhogy a perifériát bővíti, de mindegy, hogy milyen minőségben látod.
És néha még másra is jól jöhetnek a plusz monitorok játékon kívül. Csak hát ér-e annyit, még ha a legolcsóbb, leggagyibb monitorból veszel is kettőt, mert méretben és felbontásban azért nem árt, ha egyezik a középsővel...DX11 viszonylatban mi várható Crossfire terén? A DX10.0+ eljárásokkal nem lesz gond, főleg AFR-ben? Vagy mi erre a terv, hogy még mindig egyszerre tolják az AFR és a hihetetlenül előremutató, újabbnál-újabb DirectX-ek szekerét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest