Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
A metroban nem a tesszeláció öli meg a kártyákat.
Azt alig-alig használja a progi. Ami nagyon gyilkos az az ADOF, cserébe egy full idióta effekt, én le is kapcsoltam. Viszont nálam az egy szál 5850 elvitte 1680*1050 DX11 Very High-ban, igaz ADOF nélkül, Tesszelálva, AAA-val, és asszem 4X-es AF-el. 1-2 jelenet volt csak az egész játékban, ahol 15-20 FPS alá esett, de ezen kívül végig megvolt egy játszható sebesség, a látvány meg nagyon durva volt így.... Egy GTX480-nak simán vinnie kéne amúgy VH-ban, ha mást nem, ADOF OFF-on... 
-
yodee_
őstag
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
hali!
valahogyan meg lehet oldani, hogy ha a vga-mra rá van kötve a monitorom és a tv-m is, akkor pl egy játék elindításánál a tvn induljon a játék? mert catalystban lehet állítgatni, hogy elsődleges meg másodlagos, viszont nekem az lenne a fontos, hogy miközben a tvn játék megy, lássam a monitoron mi történik a géppel.
megoldható ez valahogyan? köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt alig-alig használja a progi. Ami nagyon gyilkos az az ADOF, cserébe egy full idióta effekt, én le is kapcsoltam. Viszont nálam az egy szál 5850 elvitte 1680*1050 DX11 Very High-ban, igaz ADOF nélkül, Tesszelálva, AAA-val, és asszem 4X-es AF-el. 1-2 jelenet volt csak az egész játékban, ahol 15-20 FPS alá esett, de ezen kívül végig megvolt egy játszható sebesség, a látvány meg nagyon durva volt így.... Egy GTX480-nak simán vinnie kéne amúgy VH-ban, ha mást nem, ADOF OFF-on...