- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Dj Dekko!
üzenetére
Hát nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de én anno az 512-es 4850-emmel is 100% élvezhetően tudtam a játékkal játszani, igaz, szűk medium-on. Szerintem az, aki azt mondja, hogy csak azért, mert nem tud minden csúszkát maxra húzni, ezért nem élvezhető a játék, az semmi mást nem csinál, mint szőrszálhasogat és fikázik, mert az ma nagy divat.
Ha nem tetszik a játék, ne vedd meg és kész.(#16608) CptMisi: A patch-ek nagyon kellenek, mondjuk én az 1.02-est ajánlom, nekem az vált be a legjobban, azzal is toltam végig az alapjátékot, az 1.06 nálam picit rosszabb sebességgel ment, de a képminőségen nem vettem észre javulást, tehát ment vissza az 1.02.
Az EFLC-vel sincs semmi bajom, medium/high kombón tolom, 85-ös látótávval, és 25-40FPS, szépen megy, nem is laggol jelentősen. (Ha nem kimondottan azt figyelem, fel se tűnik, nem zavaró mértékben van jelen).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha nem tetszik a játék, ne vedd meg és kész.