- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hát ez király. Akkor hülyébbek a gyártónál, mint gondoltam...
25-ről indul, igen. De 87°C-nál is még csak 37%.
Akkor most jó nagyot zuhant nálam a termék minőségének megítélése, még hogy szétfő!

Amúgy bios szinten nem lehet szar a vezérlés, mert akkor szokott látványosan leesni a fordulat, mikor betölt a driver. Van, h soft reset-nél 30-40%-ra felpörög és csak driverből szabályoz vissza. -
jonner
tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Szia, látom neked is Gigabyte 5870-ed van, melyik verzió pontosan? Amennyiben neked is ez a verzió lenne, megmondanád, hogy idle-ben mennyire veszi vissza a memória órajelet? Ahogy ezen a fórum oldalon láthatod nekem 157 core clock mellett 600 MHz memory clock az érték, ez is csak bios frissítés után, mert előtte 1200 MHz volt folyamatosan.
-
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hali.Nekem is volt hasonló gondom volt a karival.Ha jól értelmezem 2D ben visszavett órajeleken csinálja ezt a szemetelést.Nálam is volt ehhez hasonló állítólag másoknak bios frissítés segített.A hibája az volt,hogy biosban kevesebb volt a fesz mint ami kellet volna,és elkezdett szemetelni mint atom.A karid meg nem meleg mivel nekem is venti szabályzással alapon volt ekkor hőfokom.A kari 88C foknáll kapcsolt 35-40%ra,és levitte 80-82C fokra az értékeket.A ventit helyedben 40% on tolnám mert az még tűrhető zajszíntel jár,persze nálam a 70% sem volt gond mivel az 5.1el dübörögtettem a gazdaságot
Persze ha van lehetőséged cseréltesd mert nekem is így szűnt meg az ehhez hasonló hibám. -
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hali.Nekem is volt hasonló gondom volt a karival.Ha jól értelmezem 2D ben visszavett órajeleken csinálja ezt a szemetelést.Nálam is volt ehhez hasonló állítólag másoknak bios frissítés segített.A hibája az volt,hogy biosban kevesebb volt a fesz mint ami kellet volna,és elkezdett szemetelni mint atom.A karid meg nem meleg mivel nekem is venti szabályzással alapon volt ekkor hőfokom.A kari 88C foknáll kapcsolt 35-40%ra,és levitte 80-82C fokra az értékeket.A ventit helyedben 40% on tolnám mert az még tűrhető zajszíntel jár,persze nálam a 70% sem volt gond mivel az 5.1el dübörögtettem a gazdaságot
Persze ha van lehetőséged cseréltesd mert nekem is így szűnt meg az ehhez hasonló hibám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze ha van lehetőséged cseréltesd mert nekem is így szűnt meg az ehhez hasonló hibám.