Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Nézd én megcsináltam afterburnerrel azt hogy magának szabályozza a ventifordulatot ugy ahogy emelkedik a hőmérséklet! Nem azt mondtam hogy max 50%-os ventivel kell tuningolni... Nekem ha 2-d-ben van, és nem csinál semmit 25% a venti, ahogy emelkedik a hőmérséklet pl 40 foknál már 40%, és így tovább, 70 foknál már 100%-on teker rajta a tornádó, ami ugyan nem halk (fülesben jáccom nem érdekel a hangja a vga-nak más ugy sem hallatszik ki viz van a procin, a házban lévő 3 12-es venti meg forog vagy 1200-on), de lazán 65fok alatt tartja...
Egyszer húztam meg az előbb említett ventibeállításokkal 975/1300 mhz-re és 20 percig furmarkoltam (aszondják ennyi kell) feszt sem emeltem, és láss csodát ugyan elérte a 70fokot de az a furmark kimonitorozás szerint egyes gamekben még a 65fokot sem éri el alapórajelen! Tehát nem olyan forró az, csak nem kell levenni a hűtőnek a fordulatszámát oszt annyi! Akit meg zavar a hang, hát arra most nemtudok mondani semmit

Daniford: Ez ugyan az a vga csak van rajta egy asus matrica, nekem giga van azon meg még szürke csíkok is, ne ilyedj meg valahogy a nevüket is kell adni a karihoz
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest