- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Notebook hibák
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Amúgy a Gamet végigtoltad milyen a legújabb:S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat?Csak 2-órát toltam eddig.Ezelőttit nem toltam ki a Clear Sky mert bugos volt mint atom.Az egy tényleg kultusz volt átadta kitűnően a képzeletbeli zóna világát.
-
kasa85
őstag
válasz
Robi BALBOA #13814 üzenetére
Hali.Ritka értékes ramot vettem amit lehet nyugodt szível 1080MHZ ig tuningolni.Sajnos 1066MHZ is meg van a probléma vele amúgy a ram nem nagyon számít kivéve ha Everest pontszámokat szeretne nézegetni az embör.Majd veszek valamikor 2év múlva valami Core i X 6-8magos procit, sokat nem áldozok rá a jelenlegire mert várok a megváltásra szerény véleményem azt súgalja,hogy 4mag Qad ról 4mag Core i7re váltani hülyeség akinek van már Quad rendszere majd a 6-8 magos éri meg mert ott aztán ha lesz rá cucc meglesz a különbség bőven persze oda már nemártana tényleg egy 2400MhZ es DDR3 ram
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest