Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
zolisx4
üzenetére
Ez az 5. Radeonom nVidia-m egyszer volt 1 napig!

Most sincs gondom vele, eszembe nem jutna lecserélni. Nem vagyok fan egyszerűen csak nekem beváltak a pirosak termékei.
Na mármost az van hogy ez a laggolás nekem nem tűnt fel vagyis de a furmark alatt de azzal ugye nem játszok így nem foglalkoztam vele. De piszkálta a csőrömet a dolog így csináltam teszteket. Az eredmények itt vannak.
Nos a grafikonok alapján elmondhatom hogy legtöbbször érzékelési határon belül a laggolás. Ennyit szerintem pedig egy nV is produkál csak azt ugye nem fogjuk méricskélni.
Lehet hardveres problem is (bár ez azért ritka) az a tuti ha elmegy garanciába főleg ha van valami ismerős és így becsületesen letsztelik.(#11749) Integra: Sok sikert a VaporX-hez, halk és hűvös ez a verzió a Sapphire-tól. Nem én sem vennék Fermi-t. Nem rossz de....... rev3?? Akkor már az ATi a 7XXX sorozatnál fog járni.

(#11753) SSJPeter: És neked van Fermi-s kártyád? A fermik melegszenek nem kicsit ha nem így lenne nem lenne tele vele a net. Ez nem csak egy "urban legend".
(#11754) DrJános: Én igazából csak a Sapphire-t ismerem abbol a VaporX széria ami csendes és hűvös. Másról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest