- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Nnnna... elég nehezen aludtam ma napközben, úgyhogy helyrepofoztam a kártyát.
A saját megoldásom végül:
1. Mivel se a gyártótól, se a gugli által javasolt naaagy videobios-adatbázisban nem volt 1gb ddr3-as gugabyte 6670-hez bios, így áldottam az eszem, hogy módosítás előtt lementettem a kártyáét.
2. Mivel a kártya elindult, a boot látható volt rajta, így az 5670-est végül egyáltalán nem használtam.
3. Töltöttem atiflash-t és egy freedos image-et, előbbit felmásoltam egy FAT-ra formázott pendrive-ra, utóbbit kiírtam egy DVDRW-re.
4. Bebootoltam a freedost, örömmel tapasztaltam, hogy látszik alatta a pendrive, így nagy örömmel lefuttattam a flashelést.
5. Profit!
Most van két gyengeközép radeonom, fogyasztásra megegyeznek, az 5670-es valószínűleg gariztatva lesz. Akkor tényleg lesz két középgyenge "htpc-s" radeonom, esetleg mehet a másik gépbe is egy 1280-ban stalkerezni, biztos jobb hozzá, mint a 8600gt, és ugyanannyit eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest