- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokifalo
senior tag
Ahogy mondtam, van más is az életemben, tavaly fejeződött be az építkezés, 170M ment el rá, amellett veterán autózok, és most kilátásban van egy flipper közel 2M-ért ( a 4-ik amit így is nehéz volt lenyelni a családnak, meg főleg majd cipelni
) szóval most van egy elméleti keret amit egy éven belül gépre akarok költeni, és ebből nagy szelet inkább egy 5070 vagy 5080 majd, mint egy proci, ami 4K-ban pörög majd 30%-on...de köszi a tanácsot. Amúgy elhiszem hogy valakinek a gép a minden, és abba önti bele a zsét, és nem szólom meg érte, nekem is a 42 éves trabantom több mint 3M-ban van, normális gondolatú ember körbe röhög hogy ennyit költöttem bele, de mindenkinek más ugye, nekem a gép nem első helyen van főleg miután kb napi 2-3 óra amit játszok rajta max, azt is este a feleségemmel only COD, így beérem "kevesebbel" bár sokan örülnének annak a "sz@r" 7800x3d-nek is gyanítom
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) szóval most van egy elméleti keret amit egy éven belül gépre akarok költeni, és ebből nagy szelet inkább egy 5070 vagy 5080 majd, mint egy proci, ami 4K-ban pörög majd 30%-on...de köszi a tanácsot. Amúgy elhiszem hogy valakinek a gép a minden, és abba önti bele a zsét, és nem szólom meg érte, nekem is a 42 éves trabantom több mint 3M-ban van, normális gondolatú ember körbe röhög hogy ennyit költöttem bele, de mindenkinek más ugye, nekem a gép nem első helyen van főleg miután kb napi 2-3 óra amit játszok rajta max, azt is este a feleségemmel only COD, így beérem "kevesebbel" bár sokan örülnének annak a "sz@r" 7800x3d-nek is gyanítom