Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skimaster
senior tag
válasz
Beretvás #25299 üzenetére
Bocs de mit mondanál jónak?40 fokot?Teljesen jó az 52 fok egy ilyen procitól prime alatt....nekem 58 fokon megy játékok közben van hogy 60,de semmi baja...és még hosszútávon sem lesz.Ha nyáron 55 fokos lesz,akkor is jó lesz.Kicsit túl van lihegve ez a hőfok,ameddig 62 nem lesz rendszeresen,folyamatosan,nem lehet baja...
-
Skimaster
senior tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
csabika0001 #23994 üzenetére
Először is 965-ről volt szó,látod könnyen elírsz te is néha ezt+azt....valóban nem mindegy,de rögtön látszott és adott volt,hogy a gpu kihasználtságra reagáltam,csak elírtam.....valóban sok esetben nem elég,de nekem a monitoring programok alapján elég,és ezt ne kérdőjelezd meg legyél szíves.....ha elírok valamit,javíts ki,vagy szólj,hogy rosszul írtam,vagy gondoltam,de ne azt mondd, hogy ilyen nem létezik......vannak sajnos sokan,akik csak a rang miatt irkálnak ha kell,ha nem kell.Valóban nem figyeltem,ezért szólhatsz nyugodtan és akkor nincs harag....a tapasztalat cáfolhatatlan és segítség lehet egy másik embernek.....ezért írok a fórumban,meg azért mert történetesen ugyan olyan konfigom van,mint amiről a tag kérdezett.....neked is ilyen konfigod van,vagy volt?Mert ha nem,akkor az én tapasztalatom talán többet érhet,mint a más okossága....hogy "csak 4ghz-en hajt ki egy ilyen proci egy 7870-t".....hagyjuk már,naponta ezzel játszom,tudom hogy megy.
-
Skimaster
senior tag
válasz
aAron_ #23991 üzenetére
Kedves aron és csabika!
Tudom tele van ez a hely okos emberekkel,biztos ti is azok vagytok.
Nem a fejemből kipattant dolgot írtam le,hanem a monitorprogram eredményét és ha ti ezt megkérdőjelezitek,akkor nem vagytok túl okosak ezek szerint.Itt mindenki felnéz afterburner és egyéb okos programokra,amik ezeket az adatokat monitorozzák.Nekem az afterburner ezt mutatja játék közben,ezért azt gondolom,itt nincs sok helye az okoskodásnak.Vagy szerintetek hazudok?Vagy azt gondoljátok,hogy ez a csávó csak "tag" nem senior nem fanatikus,akkor biztos nem lehet,hogy ez úgy van ahogy írja??Nem értem ezt a hozzáállást gyerekek??Ti egy AB-nál okosabbak vagytok több száz km távolságból?Lehet,hogy nektek otthon a ti gépeteken mást mutat,nekem ezt mutatja....miért nem lehet ezt elhinni??Miért kell okoskodni és cáfolni más TAPASZTALATÁT, még akkor is,ha nektek netán otthon mást mutat a gép??Gondolkodjatok már mielőtt elkezdtek megkérdőjelezni valamit gyerekek!!Valójában egy dolgot írtam rosszul,mert procihasználat helyett GPU használatot kellett volna,de szerintem mindenki észrevette,hogy ez csak egy elírás volt,aki nem attól bocs!!Javítva így helyes
ekem alapon megy a proci,és a GPU kihasználtság játékok közben 99%. Nem minden játéknál,de erre is tettem utalást!!
-
Skimaster
senior tag
válasz
KKK-007 #23710 üzenetére
Jól mondták,túl sok paszta,vagy nincs jól lefogatva,mikor a Scythe-mat feltettem,nekem is felment 90 fokra,rögtön lekapcsoltam,megnéztem,és az egyik lefogató fület valahogy nem húztam le rendesen és ezért volt.Mikor helyre raktam egyből jó lett.Ha tegnap pasztáztál és előtte jó volt,akkor 100,hogy valamit nem jól csináltál.
-
-
-
Skimaster
senior tag
FullHD és afölött nagy részletesség mellett a kártya számít nem a proci erőssége,tehát attól függ, milyen felbontáson játszol.Nekem 3.4Ghz és 3.8Ghz-nél is 99% megy a 7870.Szerintem a 7950 is 99% hajt a 3.7Ghz-nél,persze az említett felbontáson.Lejjebb már más a történet....ott számít a proci.
-
Skimaster
senior tag
válasz
csabika0001 #23337 üzenetére
Én a 6300-ra mennék rá.....
-
Skimaster
senior tag
válasz
#81556480 #23245 üzenetére
Pontos típusszám alapján keress rá a neten,de ha 3-as,akkor az fix fordulaton megy....a 4. szál felelős a fordulatért.Hiába dugod rá a cpu tüskére,annak 4 van,a ventinek meg csak 3.Sima sys fan 3 tüskére is rádughatod,ott is fixen fog menni....ott 3 tüske és 3 lyuk.....nem sz....r,csak nem PWM-es.Ha nem ilyent akartál,akkor sz....r.De keress rá neten,hogy biztos legyen.....
Erről beszélünk?Mert ez PWM-es!
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #23237 üzenetére
Sokan leszólják/ták a tx3,volt olyan,aki azt mondta,hogy ez lehetetlen(mondtam neki,akkor én hazudok biztos...csak mi okom lenne,nem vagyok a CM embere),de speedfan és AIDA is ezt mutatta...ennyi.Szerintem nem rossz hűtő,persze fikázzák,akiknek "jobb" van....ez már kicsit off
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #23235 üzenetére
Az 50 fok körül,lehet nekem is 52 volt.....nem tudom a te pasztád milyen,nekem Nano Grease van 600-ért kicsi tubus....a mostani hűtőm 50-55 fok körül tartja.
-
Skimaster
senior tag
válasz
werszomjas #23229 üzenetére
Nekem is volt rajta,3.8 ment kb. 50 fokon tartotta "meló" közben,de jó pasztát tegyél alá.....
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tommi000001 #22750 üzenetére
22746 hsz-ben megtalálod......
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tommi000001 #22748 üzenetére
Többmindentől lehet kékhalál,lehet a 4Ghz-hez kevés az 1.4V.Nem valószínű,hogy a ram miatt van.Ha most stabil 3.8-on,akkor az jó szerintem.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tommi000001 #22723 üzenetére
Nekem ugyan ez a proci,1.375 és 3.8-on stabil játékok alatt,én nem foglalkozom a nyúzó programokkal....
-
Skimaster
senior tag
Igen AM3+ foglalatosba tökéletes,nekem is az van.Ha van rá anyegin akkor 990 -es lapot nézz,ha nincs jó egy asrock 970 Ext 3.Kicsit használt,garanciásan 18 körül lehet venni.
Jó kombó,nekem szépen dolgozik......kicsit húzom a procit,de alapon is jó és elég mostani játékokra is. -
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22569 üzenetére
Egyszer rosszul raktam rá a hűtőt(nem húztam le az egyik felét rendesen) és felugrott 90 fokra,de persze pár percre csak,azt hittem megdöglik,de semmi baja nem lett....Nekem most 50-55 fok terhelve a Big Shurikennel és 3.8-on megy.Szerintem is csak riogatás a 62 fok.
-
Skimaster
senior tag
válasz
SzutyokMatyi #22512 üzenetére
Nekem most 3.8-on megy és 1.375 a feszültség.Stabil.Most próbáltam warfight közben,szinte minden maxon,99% a kártya kihasználtság,50 fokos a proci és 72-74 a kártya hője.50-ként használom.
-
Skimaster
senior tag
válasz
Lavidaloka #22485 üzenetére
Nem emeltem a feszt,csak a szorzót állítottam,más auto-n van!Ez gáz?
-
Skimaster
senior tag
válasz
Beretvás #22330 üzenetére
El kellene gondolkodnod azon,amit beszélsz,mert azt sugallod,hogy vagy hazudunk,vagy nem tudjuk leolvasni,amit a képernyőn látunk.Olvasni tudunk,hazudni meg nincs okunk...és rednec is jól mondta,az a lényeg hogy vízszintesen dolgozzon a ventije,plusz elöl be hátul ki a levegő.Nekem is így volt!Szóval sértő barát,hogy hülyének nézel.....vágod?
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22303 üzenetére
Úgy tudom 1.350 a gyári érték ettől kezd lejjebb menni lépésenként,és tesztelj.Ha bírja megint menj lejjebb.És így tovább.Ha kékhalál,akkor már túl kevés a fesz.
De tesztek szerint menne az alapfeszen 3.7-t.Attól feljebb kell a plusz fesz és a jobb hűtő!
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22301 üzenetére
Ha egyenlőre nincs más,akkor igen!Vagy ne tuningold addig,ameddig nincs hűtő.
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22299 üzenetére
Nekem volt TX3, 965-t 48-50 fokon tartotta terhelve 3.4 Ghz mellett.Az hogy ránézésre olyan,az még nem minden.Ránézésre a toronyhűtők szinte egyformák,de a belbecs más!
De nézhetsz más teszteket,pl artic freezer 13 pro-t is sokan dicsérik,és az sem drága. -
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22296 üzenetére
Szerintem 3-6 között kapsz olyan hűtőt,ami max 50 fokon fogja tartani terhelve.Hyper TX3 már van 3 ezerért!
Ez a legolcsóbb megoldás,attól felfelé pedig bármi. -
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22294 üzenetére
Szerintem először újrapasztázás,jó minőségű(ez nem sok pénz),ha nem,akkor jobb hűtő.(ez kicsit több lehet....
)
-
Skimaster
senior tag
válasz
seederking #22291 üzenetére
Nem magas az a hő egy kicsit?Én jobb szeretem,ha 60 alatt marad....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Spórolós topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Interactive Brokers társalgó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Óvodások homokozója
- Opel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest