Új hozzászólás Aktív témák
-
Proky
senior tag
válasz
#20584850 #2534 üzenetére
Ez előtt cserélgettem folyamatosan, ez 4 (vagy 5?) éves konfigom és mostanáig kitartottam vele pld, igaz ez akkor csúcs kategória volt és "kicsit" más összeg határig mentem el vele. kb 90k proci+ + lap + memória + vga +/- egy pici.
Nem, nem lennék jobb helyzetben. Közben már váltanom kellett volna s939-ről Am2-re, mert akkor még nem volt, Ram csere, VGA csere is kellett volna, proci alaplap. Aztán költöttem volna rá 1 év múlva rengeteget, plussz az enyémből rosszul szálltam volna ki, egy 1 éves 130k-s VGA-t mennyiért adnál el, hogy közben bejött új proci család (2 magos) amihez új alaplap kell + és PCI-expresses VGA? azóta belebuktam volna vagy 80-100-at minimum és csak egy 3 évews alap kétmagos 600Mhz-es 2gb-os ddr2 ramos gépem lenne mondjuk egy 7600gt-vel. teljesítmény közel ugyanaz + -100eFt
-
Proky
senior tag
válasz
#20584850 #2532 üzenetére
Na ez az, nem szeretném apránként bővíteni, komplett cserében gondolkodok csak. Régebben mindig inkább többet toltam bele hogy apránként mindig fejlesztgessek, de nem igazán érte meg így. Vga csere lehetséges maximum, ha az ATI új DX11-es kártyái akkora előrelépés lenne a mostani 4XXX szériához képest, illetve árban is tűrhető kategóriában maradna.
-
Proky
senior tag
válasz
#20584850 #2526 üzenetére
DDR3-DDR2 4Gb memóriánál azért már van árban difi, 8-10 eFt, ami a tesztek alapján abszolút nem éri meg ugyanis jelentős változást nem hoz pld játékoknál. A javasolt procid 17k-val drágább mint az általam leírtak... 27eFt plussz, nem mindegy, de ezt szerintem elég sokan tudják laikusok is hogy feltehetőleg egy 200.000 Ft-os cucc erősebb mint egy 100k-s
-
Tom5
addikt
válasz
#20584850 #2483 üzenetére
Sejtettem, hogy Giga lap. Egy fórumtárs írta, hogy nála ha alulfeszeli a cpu-t és kikapcsolja a gépet akkor nemindul. Nálam is ugyanez van ha plusz feszt adok a cpu-nak.(1,45V - 3,7Ghz) Érdekes, hogy nálad fesz emelés nélkül is előjön ez a bug. Elsőként egy BIOS update.-et tudok javasolni. (ha még nemvolt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest