- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Epson nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
TomBoy1986 #2153 üzenetére
Az a sok felesleges sz@r ami a Vistában van idegesít, igaz hogy valamilyen szinten testreszabható de nekem nincs kedvem és időm szarakodni ilyenekkel. A bootolásról annyit, hogy nagyban függ az adott hardvertől is, mind XP és Vista esetében egyaránt. Én minimális különbséget éreztem a Vista javára, viszont rengeteg bosszantó dolog van benne amitől a falra tudnék mászni. Az XP-nek megszoktam az egyszerűségét, nekem nem nyújt annyival többet a Vista hogy áttérjek rá ennyi. Ha te megtaláltad a számításodat a Vistában akkor használd egésséggel, én addig maradok az XP mellett amíg csak lehet.
-
csatahajós
senior tag
válasz
TomBoy1986 #2153 üzenetére
Vista kontrák, csak egy pár szösszenet ami most eszembe jut és ami miatt nekem már alapból nem jött be, igaz ez céges környezetben jelentkezett mind:
1.\ egy nyomorék mappa létrehozáshoz, ami az XPben 1 jobb gomb és egy kattintás, a Vista 3 ill. 4 megerősítést kér (biztos akarod? igen, akkor ad meg az admin jelszavad, aztéán amikor először bele akarsz lépni akkor megint ugyanez...és mindezt ugyanazon a hálózaton amivel az XPnél ez mind 1 klikk.
2.\ Aztán pl ha beteszek a vistás adatmentős gépbe egy vinyót, amiről le akarom csippantani az adatokat, először végigolvassa vagy indexeli vagy a fene tudja mit csinál az egész vinyót, mielőtt hajlandó lenne kinyitni és megláthatnám h mi a tartalma, no XPnél ilyen nem volt. Ez apróság de baromi idegesítő tud lenni amikor 10 percet kell várni egy egyszerű fájlmásolás előtt, noha a fájloknak csak töredéke kéne....
3.\ Screenshottal tudom bizonyítani a köv. kedvencemetés ez radásul otthoni nem céges környezetben: Végleg törlöd a mappát? A mappa neve olyan elemeket tartalmaz amelyek neve túl hosszú a lomtár számára
na hát ez MEGALOL volt, szóval egy 64 bites oprendszertől nem várnék ilyet...
4.\ ez éppen tegnapi eset, szintén céges: network troubleshooter, merthogy a wirelessen volt signal contact de a netre nem jutott ki, és a NETWORK troubleshooter legelső kérdése: akarod hogy letöltsem az internetről a legfrissebb troubleshooterthát ez volt a MEGALOL 2....
Tudm ezek egy része csak apróság, de ami miatt pl a nagyobb cégek, mint a miénk sem kapott még rá igazán a Vistára és sztem nem is fog egy ideig, az az hogy igazán nem nyújt pluszt az XPhez képest ahhoz képest hogy mennyi pénz befektetést igényel a hardware konfigok upgradeje, hogy futtathassák rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo 3
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 3 3200G processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest