Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz TomBoy1986 #2153 üzenetére

Az a sok felesleges sz@r ami a Vistában van idegesít, igaz hogy valamilyen szinten testreszabható de nekem nincs kedvem és időm szarakodni ilyenekkel. A bootolásról annyit, hogy nagyban függ az adott hardvertől is, mind XP és Vista esetében egyaránt. Én minimális különbséget éreztem a Vista javára, viszont rengeteg bosszantó dolog van benne amitől a falra tudnék mászni. Az XP-nek megszoktam az egyszerűségét, nekem nem nyújt annyival többet a Vista hogy áttérjek rá ennyi. Ha te megtaláltad a számításodat a Vistában akkor használd egésséggel, én addig maradok az XP mellett amíg csak lehet. :K

• csatahajós

senior tag

válasz TomBoy1986 #2153 üzenetére

Vista kontrák, csak egy pár szösszenet ami most eszembe jut és ami miatt nekem már alapból nem jött be, igaz ez céges környezetben jelentkezett mind:

1.\ egy nyomorék mappa létrehozáshoz, ami az XPben 1 jobb gomb és egy kattintás, a Vista 3 ill. 4 megerősítést kér (biztos akarod? igen, akkor ad meg az admin jelszavad, aztéán amikor először bele akarsz lépni akkor megint ugyanez...és mindezt ugyanazon a hálózaton amivel az XPnél ez mind 1 klikk.
    2.\ Aztán pl ha beteszek a vistás adatmentős gépbe egy vinyót, amiről le akarom csippantani az adatokat, először végigolvassa vagy indexeli vagy a fene tudja mit csinál az egész vinyót, mielőtt hajlandó lenne kinyitni és megláthatnám h mi a tartalma, no XPnél ilyen nem volt. Ez apróság de baromi idegesítő tud lenni amikor 10 percet kell várni egy egyszerű fájlmásolás előtt, noha a fájloknak csak töredéke kéne....
    3.\ Screenshottal tudom bizonyítani a köv. kedvencemet :) és ez radásul otthoni nem céges környezetben: Végleg törlöd a mappát? A mappa neve olyan elemeket tartalmaz amelyek neve túl hosszú a lomtár számára :) na hát ez MEGALOL volt, szóval egy 64 bites oprendszertől nem várnék ilyet...
    4.\ ez éppen tegnapi eset, szintén céges: network troubleshooter, merthogy a wirelessen volt signal contact de a netre nem jutott ki, és a NETWORK troubleshooter legelső kérdése: akarod hogy letöltsem az internetről a legfrissebb troubleshootert :D :D :D hát ez volt a MEGALOL 2....
    Tudm ezek egy része csak apróság, de ami miatt pl a nagyobb cégek, mint a miénk sem kapott még rá igazán a Vistára és sztem nem is fog egy ideig, az az hogy igazán nem nyújt pluszt az XPhez képest ahhoz képest hogy mennyi pénz befektetést igényel a hardware konfigok upgradeje, hogy futtathassák rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák