- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
TomBoy1986 #2123 üzenetére
Nem érted, nem akarod érteni.
Egyszerűen pénzkidobásnak tartom a 4mag-ot ha nincs érezhető teljesítménytöbblet(most nem 5 FPS-ről beszélek).Már korábban is írtam, hogy oké hogy használja egy játék mind a 4 magot, de %-ba kb ugyan annyira mint egy 2 magos. Hiába a 4 mag ha nincs akkora adatforgalom hogy mind a 4 mag 100%-on teljesítsen. Ez nem feltétlenül a proci hibája, lehet hogy a VGA is gyenge ezekhez a procikhoz de pont ezért jelenleg pénzkidobás a 4mag.
Több pénzt kell kiadnom egy olyan megoldásért ami ki tudja mikor fog "gyümölcsözni". Szerintem kevés ember tartja meg a prociját 2 évnél tovább, ha pedig 2 év múlva lesz kihasználva a 4mag akkor majd veszek akkor. De akkor te is le fogod cserélni a procidat egy friss architektúrásra az tuti.
Nézd meg hogy mennyibe kerül egy 4magos AMD és egy 2magos, teljesítménybe biztosan nem mutatod ki az árkülönbséget(játéknál)
Egy proci teljesítményét csak játékok alatt érdemes nézni, benchmark és filmkódolások felejtősek mert nem benchmarkal játszunk és kit érdekel ha egy filmet 30perc helyett 45percig kódol a proci.
Én kódolási/konvertálási feladatokat(ritka) úgyis akkor indítok el ha éppen nem vagyok otthon, tehát számomra tök mind1 hogy fél órával később végez.
Nem kioktatni akartalak, egyszerűen leírtam a véleményemet arról hogy én miként gondolom ezt az egészet.ui.: zlutor, ha gondolod elolvashatod te is az eszmefuttatásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged