Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joshi

titán

válasz TomBoy1986 #2123 üzenetére

Nem érted, nem akarod érteni. :((
    Egyszerűen pénzkidobásnak tartom a 4mag-ot ha nincs érezhető teljesítménytöbblet(most nem 5 FPS-ről beszélek). :U Már korábban is írtam, hogy oké hogy használja egy játék mind a 4 magot, de %-ba kb ugyan annyira mint egy 2 magos. Hiába a 4 mag ha nincs akkora adatforgalom hogy mind a 4 mag 100%-on teljesítsen. Ez nem feltétlenül a proci hibája, lehet hogy a VGA is gyenge ezekhez a procikhoz de pont ezért jelenleg pénzkidobás a 4mag. :U Több pénzt kell kiadnom egy olyan megoldásért ami ki tudja mikor fog "gyümölcsözni". Szerintem kevés ember tartja meg a prociját 2 évnél tovább, ha pedig 2 év múlva lesz kihasználva a 4mag akkor majd veszek akkor. De akkor te is le fogod cserélni a procidat egy friss architektúrásra az tuti. :D Nézd meg hogy mennyibe kerül egy 4magos AMD és egy 2magos, teljesítménybe biztosan nem mutatod ki az árkülönbséget(játéknál) :( Egy proci teljesítményét csak játékok alatt érdemes nézni, benchmark és filmkódolások felejtősek mert nem benchmarkal játszunk és kit érdekel ha egy filmet 30perc helyett 45percig kódol a proci. :K Én kódolási/konvertálási feladatokat(ritka) úgyis akkor indítok el ha éppen nem vagyok otthon, tehát számomra tök mind1 hogy fél órával később végez. :U
    Nem kioktatni akartalak, egyszerűen leírtam a véleményemet arról hogy én miként gondolom ezt az egészet. :R

ui.: zlutor, ha gondolod elolvashatod te is az eszmefuttatásomat. ;)

Új hozzászólás Aktív témák