Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
fyi steve a fent linkelt 9060 xt pulse kari review videóban 23 °C deltát mért, elmondása szerint jól működő (nem hibás) karinál ilyet még sosem látott. kicsit későn kapcsol be a venti, cserébe full csendes, valamit valamiért.
sztem nem az a baj amúgy, ha a kártya néha belenyaldos a nagyon magas hőmérsékletekbe, hanem ha tartósan vészesen forró. ezek szerintem még nem ilyen tartományok. akit meg zavar fan profilozza gondolom, vagy vesz gigabyte-ot ami alapból 1500 rpm-ről indul stock-on.
( megjegyzem a hot spot lehet hogy egész egyszerűen túlságosan pontos és tényleg abszolut max hőpont kijelzés a radeonokon, talán felesleges abból messzemenő következtetéseket levonni. rtx-ek esetén ennyi gonddal is kevesebb, ott nincs is min agyalni
)
-
SirRasor
addikt
Ne haragudj, de csak felületesen olvastam az egész kabarét
Igazából most is csak átfutottam a szösszenetedet, viszont ahelyett, hogy foggal-körömmel védenéd az álláspontodat, inkább gyerünk vissza a gyökerekhez fogadd meg a tanácsom: ne adj eszetlen tanácsot az itt kérdezőknek.
A kedves tag megkérdezte, hogy jók-e a hőmérsékletek, erre azt "tanácsoltad" neki, hogy egy garanciás, vadi új kártyát pasztázzon újraInnentől kezdve még felületesen se olvasom el a válaszodat.
EDIT: ha már ilyen szépen kiszámoltad a 33.6 deltát és Gebriel is profitáljon belőle: ez olyan sok, hogy ha az enyém lenne, gondolkodás nélkül elállnék a vásárlástól. Ugye nem Kazy-ból való?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged