- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Bile Demon #90478 üzenetére
A bulldozerből szerintem is a 8 magos változatok voltak versenyképesek, kb a második generációs i7-ig bezárólag, de persze kicsit húzni kellett mindenképp, hogy az egyszálú teljesítménye is elfogadható legyen. Aki megvette anno, az akár most is nyugodtan használhatja modernebb programok alatt, már persze ha kifog valami rendes alaplapot, és nem olyanokat, amiket az előbb nagyvonalakban körülírtam.
-
válasz
Bile Demon #90478 üzenetére
A Phenom II egész jó lett. A Core 2-vel még tartotta lépést. Aztán olyan olcsón adták, hogy az első i3 áráért lehetett venni natív 4 magost, szóval ha szorított a budget, de kellett a 4 szál, akkor elment. Aztán jött a Sandy Bridge amire az AMD válasza Buldózer helyett inkább
kerti traktorpedálos moszkvics lett. Elsők között vettem mind a két szériájából (a 8350 már elment kertitraktornak), aztán visszaálltam a Sandy-re, mert röhögve verte kenterbe a napi felhasználás során. A Ryzenig sajnos nem is volt érdemes megfontolni az AMD-t. Talán az E350-AM1 SOC szériájuk volt ami jó alternatíva volt. Az Atom széria annyira gyéren sikerült, hogy azt simán le tudták nyomni, de azt is kinyírták az AMD-nél idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Tiny Tina's Wonderlands
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest