Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igen anno a 125FPS volt emiatt vágyott. 250 akkoriban még szóba sem jött. (P3-as idők)
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem is hasznos infók
, anno némelyikről tudtam is, de már halványult. Valahova le is mentettem a Q3 motor összes parancsát, szinte egy külön oprendszer az egész.(#82876) jokeph : a HD6850 azért felmelegedett 42 fokra
, az éppen nem használt GTX1650 tökhideg, 0RPM ventivel. Nagyon jó a hűtése, precízen megépített kártya, látni is lehet a pontos GPU és VRM kontaktokat. A SSam HD- vel már sikerült bekapcsoltatnom a ventit rajta, 40 fok felett indíttatom egy alacsonyabb fordulattal, custom profillal. Meg fém hátlap, a nyák ezen soha nem fog meggörbülni.
A Xeon meg, ja, bírom benne hogy viszonylag alacsony órajelen is(a 2640v3 is csak 2.6/3.4GHz- es), ütős a teljesítménye.
Majd beírom az RTSS/HWinfo- ba a pontos hardverneveket, hogy később beszédesebb legyen.
Felteszem azért a modokat a retro monitor esetén is, de a gép végleges helye FHD kijelzőn lesz, a házba szerelés után. -
jokeph
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hasznos infók, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- SnowRunner
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, anno némelyikről tudtam is, de már halványult. Valahova le is mentettem a Q3 motor összes parancsát, szinte egy külön oprendszer az egész.
, az éppen nem használt GTX1650 tökhideg, 0RPM ventivel. Nagyon jó a hűtése, precízen megépített kártya, látni is lehet a pontos GPU és VRM kontaktokat. A SSam HD- vel már sikerült bekapcsoltatnom a ventit rajta, 40 fok felett indíttatom egy alacsonyabb fordulattal, custom profillal. Meg fém hátlap, a nyák ezen soha nem fog meggörbülni.
DarthSun