Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A PowerColor RDNA 4-es Vörös Ördöge fehér zakót öltött
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
na az a maga idejében mennyei grafikával rendelkezett és szerencsére a 366 Celeron 64MB RAM-mal s 4MB-os S3 Trio 3D/2X VGAval játszhatóan is futattatta. Emlékszem sok screenshootot még ki is nyomtattam a szobám falára, meg nagyon szépnek tartottam. Egyik nagy kedvenc volt.
A TTD grafikája YT videókon nézve nekem már kicsit nyers, a streets of simcity pályatervezőjére emlékezetet amit szintén imádtam, de ugye ott 3Dben lehetett cruiseolni az általad megtervezett pályákon. Hm, na azzal a játékkal és a pályatervezővel ma is eljátszanék. Valahol vannak régi pályáim is, érdemes lenne őket előszedni, hatalmas városokat terveztem, amiket aztán autóval be is járhattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nikon DSLR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest