- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
válasz
laskr99 #53716 üzenetére
Minden cuccom egy poros padlásom volt 15 évig, ahol még az ablakot se lehet becsukni. Télen mínuszok, nyáron 50+ közvetlenül a pala alatt.
Egy dolog nem működik megfelelően, a kazettás háttértár, feltekeri a szalagot.
(#53719) DarthSun
Hol találom ezt a WD Diskmanagert? Csak windows-os drive managert, meg egyéb programokat találtam. Egyáltalán hogy kell ezt elképzelni? Ez valami DOS-os program ami floppyról futtatható és frissíti a BIOS-t?
Egyébként gyanús, hogy nálam nem ez a baj, mert ahogy írtam a BIOS felismerte a vinyót 4112Mb-nak, létrehoztam rajta egy 473Mb-os partíciót, formáztam és feltelepítettem rá a DOS-t. Floppyról indítva látszik a vinyó, használható, csak nem bootol. -
flymi
addikt
válasz
laskr99 #53716 üzenetére
Bírják azok. Bacsis padlásán is röpködhetnek a mínuszok a kemény télben. Csak ne a közös tárolóba tedd a motyót.
Mondjuk én jobbnak láttam a pallásról kihozni az előszobába a vga-mobo-kat, vettem 80L műanyag dobozokat, abba pakoltam az ilyen cuccokat még az ősszel, a felszabadult helyeket meg majd feltöltöm hűtőkkel.Na azoknak nem árt sem hideg, sem meleg.
Ha valami meg akar dögleni, akkor ugyanúgy megteszi 0°C-nál is, meg szoba hőmérsékleten is. De gondolj bele, lehet 100°C difi is, ha mondjuk 4870x2-őt kihozol a hidegből, felmelegszik 20-ra, beizzítod és furmark alatt nyaldossa a 95°C-ot is. A nagy hőingadozás nyírja ki az alkatrészeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Posta, csomagküldés
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest