- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Így van. Főleg a múltban de ma is igaz, hogy sokszor több CPU generáció volt kapható egymás mellett, és a régebbieknek csa kegyszerűen lejjebb ment az áruk.
Celeron 566 azért ment nagyon, mert sokak BX-es lapba fejlesztettek procit, aztán kalap. Én is ezt akartam, de nekem nem vitte az FCPGA-t még a 466-os lapja sem, emiatt megint lapot kellett cserélnem. Előbb BX-re kezdtem gyűjteni, de aztán rájöttem, hogy minek gyűjtsek elavult lapra, mikor azzal a lendülettel már egy újabb olcsóbbra is gyűjthetek? Így jött előbb valami Duron (1300 Morgan volt a nagy vágy, de 900-assal is beértem volna akkoriban), majd az 1200-1300-1400-as Tualatin Celeron, és végül a Wilamette Celeron
A Celeron 300/366A a maga idejében kicsit sem volt szar, sőt, még akár 2 évvel később is megállták a helyüket, ha kaptak egy modernebb VGA-t és az ember visszább vett a grafikából.
-
Így van. A szoftver említése is fontos, mert egy új feature kihasználás nélkül nem ér semmit. A PC 89-ben érte be/hagyta le az Amiga képességeit, mégis ott is kellett még pár év amíg dominánssá tudott válni. Ennyi idő kellett a fejlesztőknek.
A 300A-ra már a szemeszter elejétől gyűjtöttem, szóval az nem annyira a vége volt, még a back to school előtt érkezett. Nagyon jól időzítették, mert az év végi szezonra már tömegesen elérhető volt. A már emlegetett Amigánál később sikerült ezt is jól eltolni
A gyors fejlődés miatt aki mondjuk 99 év végén vett 300A-t az már más környezetben tette ezt. Amit megvettünk az 1 év alatt elavult és lett valami jobb vétel. Ezért is volt bajban az AMD, mert folyamatosan le voltak maradva 1 évvel a tervezethez képest.
Az instabilitás és csak egy fotót bírt ki ellen a saját tesztem hoznám fel, ahol fél órás kódolások is voltak a tesztek között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest