Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ata99
tag
válasz
hobizoli #116608 üzenetére
Bocsi, de miért kell mindig az "akkoriban"-t kiindulási alapként venni minden esetben? Nálunk 2008-ig 2 gép futott, mert ugye a fiamé az a szent grál volt, amihez mi nem nyúlhattunk, de miután a lányom kimaradt oviból és suliba ment, akkor már Ő is kért egy sajátot. Igy hát le lett porolva a P3-as és azt próbáltam meg kimaxolni úgy, hogy még használható legyen. Jó is volt neki mindaddig, amig nem akart Win7-et, mert a barátnőinek is az volt.
-
envagyok
veterán
válasz
hobizoli #116608 üzenetére
Fene tudja, én akkoriban külföldi oldalakat olvasgatva mindenhol azt láttam, hogy a 440bx-hez képest hátrányként hozták fel a 815 chipset 512m limitjét.
Egyébként volt időszak, mikor lementek a ram árak valamikor az ezredforduló idején, aki megtehette betárazott belőle.@arn
2003-ban szerintem 512 mega elég kevés volt.
Én 1GB-ra emlékszem, amit nem sokkal később 2GB-ra bővítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest