Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
frescho #112436 üzenetére
amik nekem voltak: kiprobaltam par atalakitot az amazonrol, ezek szart se ertek. a datapath jo, ha digizni akarsz elsosorban, "nezni" kevesbe. az ossc jo volt a maga limitaltsagaval, ment modern oleden, ami egy hatalmas ugras volt kepminosegben.
eddig messze az ossc pro a legjobban hasznalhato. vettem melle olcson egy regi elgato hd60s+ capturet (asszem - szaz fele van), igy mindent az ossc kezel, a capture kartyanak szerencsere igy nem kell semmivel se foglalkozni, csak fogadni az ugyanolyan kimenetet. igy mar nem kell a datapath sem a modvaltasok miatt - igaz egy eve nem is probaltam ki
ami a legfontosabb, nem vagyok mindenfele regi kijelzore utalva (boszme crt, osregi lcdk a bemenetek miatt), barmilyen modern kijelzot vehetek, ami tetszik, tudom a regi gepeket vele hasznalni. ugy vettem, hogy a modern kijelzo resze, igy mar annyira nem veszes az a 350 eur, egy eve maga az oled sem volt olcso.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Politika
- Építő/felújító topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- The First Berserker: Khazan
- Kompakt vízhűtés
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest