Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz sidi #102453 üzenetére

A 2,5 IDE -nek nem kell.

Sajnos a gép nem indul, a merevlemez felpörgése közben lekapcsol. Még nyomozom, mi lehet a baj. Nekem kicsit gyanús, hogy esetleg a táp/töltő nem a sajátja. Arról nem találtam dokumentációt, de a 15 V 1,5 A nem tűnik valami acélosnak... Üresen amúgy 15,3 voltot mértem a csatlakozón, majd próbálok mérni indításkor is, hátha ez esik be. Az indítási kísérlet után a betáp visszajelző "morzézni" kezd, erről nem találtam semmit a manualban, pedig nekem hibakódnak tűnik (hosszú-rövid-hosszú-rövid)

A fellelt dokumentációk alapján 4 mega van az alaplapon, ezen kívül 1 slot van. A leírás alapján 20 mega a max, feltételezem hogy 16 megás modullal. Egy 4 megás van benne, szóval elvileg 8 mega összesen. A merevlemeze sem az eredeti valószínűleg, a manual alapján 120 megás volt benne gyárilag, ez meg 345 megás, illetve más forrás szerint 351 (természetesen decimálisan váltva, binárisan 335 mega). Mindkét bővítés gyári alkatrészekkel történt, az eredeti tulajdonos nem sz@rral gurított, úgy tűnik. :)

Új hozzászólás Aktív témák