Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
A 2,5 IDE -nek nem kell.
Sajnos a gép nem indul, a merevlemez felpörgése közben lekapcsol. Még nyomozom, mi lehet a baj. Nekem kicsit gyanús, hogy esetleg a táp/töltő nem a sajátja. Arról nem találtam dokumentációt, de a 15 V 1,5 A nem tűnik valami acélosnak... Üresen amúgy 15,3 voltot mértem a csatlakozón, majd próbálok mérni indításkor is, hátha ez esik be. Az indítási kísérlet után a betáp visszajelző "morzézni" kezd, erről nem találtam semmit a manualban, pedig nekem hibakódnak tűnik (hosszú-rövid-hosszú-rövid)
A fellelt dokumentációk alapján 4 mega van az alaplapon, ezen kívül 1 slot van. A leírás alapján 20 mega a max, feltételezem hogy 16 megás modullal. Egy 4 megás van benne, szóval elvileg 8 mega összesen. A merevlemeze sem az eredeti valószínűleg, a manual alapján 120 megás volt benne gyárilag, ez meg 345 megás, illetve más forrás szerint 351 (természetesen decimálisan váltva, binárisan 335 mega). Mindkét bővítés gyári alkatrészekkel történt, az eredeti tulajdonos nem sz@rral gurított, úgy tűnik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun