Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok, szeretnek az FX-6100 hoz venni egy antec kuhler 620-ast. Az alaplap az egy asus m5a97-pro. Azt nem ertem hogy a ventin es a huton csak 3 pin-es csatlakozo van, az alaplapon es a mostani huton meg 4. Amit nem ertek, ha 3 pin-es venti csatlakozot hasznalok 4 pin-es alaplapban, akkor nem fogom tudni a Biosban allitani a venti fordulatszamat. Pedig a gyarto honlapjan azt irjak hogy a venti fordulatszama az allithato. Hogyan ?
Menyire ok 3 tus csatlakoztatot hasznalni 4-helyet ?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
atti_2010
nagyúr
Te kell hogy eldöntsed, ha biztosra akarsz menni egy felső kategóriás Asus vagy Msi lapot válassz, mielőtt még beszólnának az MSI felső kategóriás alaplapok nagyon jók, nem hiába használják a legtöbb tuning versenyen, tanntál kondikat használnak a tápáramkörökben amik nagyon jó stabilitást eredményeznek.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
Hallgass József fórumtársra a Gigával csak a szívás van ráadásul ezek az új MOSFET-ek náluk valahogy elfüstölögnek.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
jozsef m.
tag
Tegyél hozzá egy kicsit és 38-ért már vehetsz: ASUS Sabertooth 990 Fx
-et. Sok ismerősömnek ajánlottam, és mindnek bejött. Tuningra is alkalmas. -
miresz
veterán
Alapfeszen 4Ghz körül megy általában mindegyik. Tuningban elég jók az FX-ek 4,5Ghz-t megy mindegyik általában. Szerintem nem fogsz benne csalódni.
(#5668) Dyno: Az ASRock 970Extreme3-as szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú lap. Nagyon frankó kis deszka. De amit Borokafa kolléga ajánlott ASRock az is kiválló lap.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.