- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
Busterftw #9674 üzenetére
[link]
Radeon RX 7900 XTX vs. GeForce RTX 4080, 50+ Game Benchmark @ 1440p & 4K
12 perc 26 secnél
8--30% ig 15 gamet számoltam az AMD re s 11 et de lehet 12 ha elszámoltam eggyel az NV re. 4K ba! S ott is és az1440p -sben is RT s Nv gamek is benne vannak így egy vegyes nem raszter erő ez és én raszterben beszéltem a többségről továbbra is. Ezek főleg 4K s kártyák már, 1440p re akkor jó főleg ha 140hz es monitorod van kb multihoz pl.Ott meg láthatóan egy elírás volt 120 helyett 220 de sebaj . 900e ért is van azonos hűtéssel kb, így a 120% simán összejön. Most már nézzek a topikba pedig ismerős haver fórumtárs nem számít elvileg ahogy látom a lekezelő kommentjeidből mindig. Csak a Steam és NV bevételi adatai évente. A többi amit én olvastam tapasztaltam, hallottam ugyanaz a kategória, mint a fórumozásod. Matek nálad rossz mert mindig úgy csavarod a dolgokat mint a KSH kb.
A lényeget továbbra se érted, hogy a legtöbb játéknál jobb 5-10% al a legtöbb gameben a 7900xtx úgy hogy olcsóbb, 24gb vram van rajta és nem második kiadott kártya mint a 4080 super. Számold még egyszer össze szépen a játékokat. S mint mondottam bele van rejtve pár RT-s NV s game én meg továbbra is raszterről beszéltem. Mint a KSH stat a mélyére kell nézni nem csak az 1% átlag difi. 2 félévig volt statisztikám, gazd matek, marketing stb stb sorolhatnám mondogasd csak.
Mi elképzelt a 3070 nek rohamos eladása a 8gb vram elfogyásos fiaskó után? Ajánlom a youtubeot, redditen, google t a barátod nem itthoni hírekben fórumokban. hanem külföldön is! Tudom a 4080-4090 füstölés s kábelleolvadás is csak a hülyék miatt voltak s mai napig vannak.
Mindenki a boltosok, a profok, meg az IT-sok is hülyék csak te vagy helikopter.
Sokszor mondtad már mind hülye volt s csak azért történt. Elég széles körben történt a füstölés. Hidd azt a 3070 nél is így volt. A Steam továbbra is csak egy statisztika, amire a legtöbb Steam user NEM válaszol amikor előhozza a Steam. Tehát nem releváns teljesen.
S tudod 4 millió légy se tévedhet vagy amikor egy 2 milliárdos bevételű agyhalott film lesz siker!Vram nem változott de stabilabban hozza a jobb eredményeket a 4080 hoz képest, s az ára is ettől lett olcsóbb a 4080 hoz képest. az újabb kiadás miatt. A fogyasztása is egész jó lett. Optimalizálták a 4080 at.
Igen és a 16gb ajánlott minimum 4K ra. S láthatod a 12 gb már egy minimum 1440p-re érdemes hát 4070 et venni akkor sokáig jó lesz vagy évente csere. Az meg sose lesz spórolós persze teljesítmény többletet kapsz de évente jó kis költség lesz. Hacsak nem lesz újra COVID stb s a használtak is 500e ért mennek majd
A tesztek az RT és a DLSS miatt NV oldaliak a végén semmi másért, nem a vram, nem ár nem a raszter miatt továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest