Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Petykemano #7639 üzenetére

""Alaplapok $125-tól."
    Hát ez elég siralmas."

Szerintem ez még egész jó. Nyilván a modern szabványok komolyabb PCB-t is igényelnek, illetve minden drágul, ezt is figyelembe vébe ez nem tűnik veszélyesnek, a legolcsóbb B550 is 95$ volt két évvel ezelőtt. Idézet: "The cheapest B550 motherboard at present is the GIGABYTE B550M DS3H which is a micro-ATX model, with a very basic feature set, and costs just $95;" [link]

"Bár tudtommal az újonnan bejelentett SKU-k között nincs 65W TDP-vel rendelkező."
    Bármikor felülbírálhatod a paramétereit. Őszintén szólva, igencsak örülnék neki, ha lenne erre felhasználóbarát megoldás. Mint pl. akármelyik gyártó mobil procijainál, hogy a gyári win10-es "akkus csúszka" állítgatja a TDP-limiteket is. :K [link] A mobil R5 Pro 4650U-mon rendszeresen használom is.

#7640 Busterftw : "6 cores 12 threads vs 14 cores 20 threads"
    Lehet, hogy én vagyok elfogult, de ilyen összehasonlításokra határozottan jobban preferálom a 6+0 vs 6+8 megnevezést. A gyakorlatban is erősen szoftverfüggő, a kis magok mennyit tudnak hozzátenni a produkcióhoz. Marketingben óriási, hogy 6 mag szemben 14-el, de a gyakorlati oldal már nem ilyen arányokat fog vélhetőleg mutatni.

Új hozzászólás Aktív témák