Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hazánkat elkerüli a Poco Pad X1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
"Ez teljesen jogos.
Gyártani nem feltétlenül nagyon olcsó. Viszont mint fejlesztés, egy új csip tervezési, majd gyártás beindítási óriási költségéhez képest itt gyakorlatilag kész elemekből volt építkezve. Így értettem az "olcsót"."
Tudom, értem, hogy értetted. Architektúra tervezés nem sok ment bele.
Noha elismerem, hogy ez a 12-15% elmehet egy generációs fejlődésnek, de ugyanakkor meg nem értem, hogy a zen3 és a zen4 között nem csupán a szokásosnál valamivel hosszabb (mondjuk 18 hónap), hanem gyakorlatilag a sokásos generációs idő kétszerese fog eltelni (2x15 hónap), akkor nem értem, mit kotlanak azon ennyit, vagy úgy is megfogalmazhatnám, hogy akkor a zen4-nek tényleg nagyon jónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell Precision 7540,15.6",FHD,i7-9750H,32GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Meta Quest 3 512GB 4K Arkham Shadow
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gyártani nem feltétlenül nagyon olcsó. Viszont mint fejlesztés, egy új csip tervezési, majd gyártás beindítási óriási költségéhez képest itt gyakorlatilag kész elemekből volt építkezve. Így értettem az "olcsót"."