Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
En eleve nem voltam/vagyok tul optimista az orajelekkel kapcsolatban, szerintem az 5 GHz amit emlegetnek az nagyon vagyalom, de cafoljanak ram
Realisan max 4.7-et tippelnek, de atlagosan inkabb 4.5.
Viszont a 12-16 magos viszonylatban lehet teljesen mas mozgatja a dolgokat. Az egyik ervem, hogy miert nem kellene iden 16 magos Zen2, mert akkor az elore kannibalizalna a Zen3 piacat, igy a 16-ot inkabb ott lonem el. De lehet ok mar tudjak, hogy a Zen3 nagyobb elorelepes lesz, mint varom, es akkor van ertelme akar 16magrol is valtani 2020-2021-ben. -
Simid
senior tag
válasz
joysefke
üzenetére
Szerintem egyszerűen a chipletes sakkozásból adódik ez a bizonytalanság. Ezt most pozitív értelembe írom (AMD szemszögből), mert a megjelenés előtt sokkal tovább várhatnak ki és variálhatnak még akkor is, amikor egy monolitikus felépítés esetében már erre nem lenne lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Realisan max 4.7-et tippelnek, de atlagosan inkabb 4.5.