- OLED monitor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rascalyjo
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne: Phenom II x3 720-ban feloldottam a 4. magot. Win logónál kifagy. (újraindul)
A kérdésem az lenne hogy milyen fesz értékről induljak mert alap beállítás AUTO a bios-ban.
Megpróbálkoztam már 1,025V-ról de gondolom az nagyon kevés neki mert restart-nál nem csinál semmit a gép.Mindenkinek köszönöm!!
-
rascalyjo
tag
válasz
cyrano12 #8035 üzenetére
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy lap: asus M5A78L-M/USB3
Proci: Phenom II x2 555Gépet bekapcsolom Asus logo a képrnyőn, alul egy kiírás ha szeretném aktiválni a magfeloldást nyomjam ezt és ezt a billentyűt. Megnyomom, gép leáll majd újra indul,valamit csinál, felpörögnek a ventik monitor sötét. Egy kis idő múlva elindul.... De ismét csak két maggal.
Elképzelhető hogy az én procimban amit kifogtam nem hiába vannak letiltva a magok?
Tehát nem több magosíthatóSegítségetekért: Thenks
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest