- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertt
tag
válasz
win7777 #3723 üzenetére
Nem mindenkinek van 100 rugója egyben hogy komplett gépet vegyen.addig meg az alaplapi vga nagyon jól jön adott esetben,persze a korlátaival együtt kell élni. Én azt mondtam,hogy ilyen jó alaplapi vga-val eddig még nem találkoztam.Aláraksz mondjuk 2x2gb ddr3 1600-as ramot,amiből lekeríti magának az 512-őt és meg fogsz lepődni mit ad INGYEN! Addig amíg összegyűlik a pénz egy 460 gtx re egész jól el van vele az ember,és nem az üres képernyőt kell bámulni.Persze ebből kiindulva egy igazi gamer nem ilyen lapot fog vásárolni az biztos,de jó kis lap ezt tapasztalatból mondom,+tuning szempontból is rendben van a bios-a.
Ui:kiszálltam ebből a topikból,mindenkinek sikeres gépépítést kívánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged